kapsalon zoetermeer stadshart
 
 
Cosmo Hairstyling Salons Cosmo Hairstyling Zoetermeer.
Eenmaal bij een cosmokapper, betekent altijd bij een Cosmokapper. Wij zijn beide uitermate tevreden over de styliste Susan van Cosmo Zoetermeer! Hartelijk, vriendelijk zeer gastvrij en zij is tot nu toe de enige die ons krullend haar echt perfect kan knippen! Paul Permentier 25-07-2017. Fantastische kapsalon Deskundig personeel Goede service.
kapsalon
Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper Brainwash Kappers.
Er wordt nooit toeslag gerekend voor lang of dik haar! Hieronder vind je de mogelijkheid om jouw type haar te selecteren, na de selectie van je haar type, adviseren wij jou over de juiste producten en verzorging bij dit type haar.
siemens
De Haarkroon Zoetermeer Stadshart Zoetermeer.
Bij kapsalon de Haarkroon in Stadshart Zoetermeer loopt u de zaak uit met de mooiste coupe! De Haarkroon is een salon waar zowel de mannelijke als vrouwelijke klant uitstekend geholpen wordt. Het kappersteam bestaat uit salonassistenten, juniorstylisten, stylisten en seniorstylisten.
WP
Yes! Salon Zoetermeer succesvol geopend! Yes.
Vragen over je haar? Stel ze op onze facebook pagina. Salon Zoetermeer succesvol geopend! 16 november 2015. Vrijdag 23 oktober is onze Yes-salon in Zoetermeer aan de Promenade 271 naast Hans Anders geopend! Was jij er ook bij? Geef een reactie Reactie annuleren.
muizenbestrijding amsterdam
Mondial Kappers OOK ZONDER AFSPRAAK, BENT U WELKOM BIJ MONDIAL KAPPERS.
kapsalon
ZOETERMEER CENTRUM Brainwash Kappers.
Bij ons staan kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Zo betaalt iedereen bij BrainWash kappers dezelfde lage prijs en werken wij zonder afspraak. Je kunt dus zo bij ons binnenlopen, precies wanneer het jou uitkomt en ook op maandag en in de avonduren. Vacatures Zoetermeer Centrum.
Kapsalon Zoetermeer.
Beautyhart is de Beauty Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer dat diverse ondernemers met een passie voor schoonheidsverzorging en gezondheidszorg huisvest. Centraal gelegen in hartje Zoetermeer vestigden zich al een kapsalon, tandenbleekkliniek, praktijk voor onderhuids vet bevriezen, permanente make-up, 2 fysiotherapeuten, massage studio, nagelstudio, ontharingsstudio met lichtflitsen, een artsenkliniek voor injectables en een salon voor wimper extensions.
Brainwash Zoetermeer Stadshart Zoetermeer.
Terug naar boven Terug naar boven. Vraag de stadshart klantenkaart nu aan via de app of in het winkelcentrum. Download de app of kom naar de servicebalie in Stadshart Zoetermeer. Met de klantenkaart krijgt u korting bij een groot aantal winkels.
Hair Beautycare Vicky Zoetermeer Huidkliniek in Buytenwegh, Zoetermeer Treatwell.
In het Stadshart van Zoetermeer, boven de Albert Heijn XL, vind je Hair Beautycare Vicky, hét totaalconcept voor jouw haar en huid. De goed opgeleide kapsters zijn Keune Ambassadeurs en zijn altijd up to date van de laatste tips en trends op het gebied van haarmode.

Contacteer ons

Op zoek naar kapsalon zoetermeer stadshart?