kapsalon eindhoven
 
 
kapsalon - Website laten maken?
Webactueel is een full-service-internetbureau dat creatieve online oplossingen bedenkt voor de meest uiteenlopende klanten. Met een gedreven team van ontwikkelaars, designers en andere creatieve professionals combineren wij creativiteit, techniek en marketing om het maximale uit te halen voor je onderneming.
De kapper in Eindhoven die u begrijpt! Zó Mooi! Hairstyling.
Bovendien staan kwaliteit en een persoonsgerichte behandeling in mijn kapsalon hoog in het vaandel! In mijn kapsalon te Eindhoven zijn onder andere een luxe massagestoel bij de wasbak en airconditioning aanwezig. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen op het telefoonnummer 040 84 28 943 ik werk alleen, dus het kan zijn dat ik de telefoon niet ten alle tijde kan opnemen. Meer beoordelingen
kappers
Home Bobline.
Dinsdag: 9.00 18.00 uur. Woensdag: 9.00 18.00 uur. Donderdag: 9.00 18.00 uur. Vrijdag: 8.30 21.00 uur. Zaterdag: 8.30 17.00 uur. 040-211 57 38. Copyright Bobline Hair and Beauty Kapsalon Eindhoven Kapper Eindhoven beste kapper Eindhoven Haarkleuringen. Facebook Pinterest Instagram Twitter Google.
kapper eindhoven
Goldie Kapper Eindhoven.
In 2011 ben ik afgestudeerd aan het Summa College Eindhoven als Allround kapper niveau 3. Tijdens deze opleiding werkte ik al drie dagen in de week met veel plezier in de kapsalon. In 2012 ben ik niveau 4, bedrijfskunde gaan studeren.
baklijst
Kapsalon Anita Eindhoven.
Bij Kapsalon Anita kunt u altijd binnenlopen of bellen voor een afspraak. Mocht u na het lezen en bekijken van de website nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons op nemen of even binnen komen lopen. Kapsalon Anita Eindhoven.
Dames en heren kapsalon Haarmode Rob Eindhoven.
Bij Haarmode Rob, dé dames en heren kapsalon van Eindhoven, weten ze hoe je een goede eerste indruk maakt, met een goed verzorgd en eigentijds kapsel wat past bij je gezicht. Dat zie je terug in de grote variëteit in kapsels die de salons van Haarmode Rob verlaten.
Home Glamour Studio Eindhoven.
Zonder twijfel het beste balayage salon in Eindhoven. Olaplex wordt toegevoegd bij meer dan 80% behandelingen. Met de keratine behandeling blijft u haar steil voor 3 tot 6 maanden. Met 30 jaar ervaring denken wij altijd met u mee bij het kiezen van nieuwe kapsel.
Traditions Kappers Kwaliteitskappers.
In week 24 25 heeft Traditions Kappers Helmond gewijzigde openingstijden.: Peggy van Summeren 2018-05-30T1210350000: Hoe maak je een gala kapsel? Heb jij binnenkort een gala feest? Traditions Eindhoven Antwerpenlaan. Traditions Eindhoven Biarritzplein. Traditions Eindhoven Kastelenplein. Traditions Eindhoven Pagelaan. Traditions Eindhoven Strijpsestraat.
Dit zijn de fijnste kappers in Stratum volgens jullie indebuurt Eindhoven.
Je begrijpt: een goede kapper is goud waard. Daarom willen we de volgens jullie beste kappers van Eindhoven op rijtjes zetten. We trappen af met de wijk Stratum. Onze oproep op Facebook zorgde voor veel reacties en deze kappers werden het vaakst genoemd. /a Pagina 1 / 6. Kapper Rob is wel heel populair, zo blijkt uit de reacties. Zowel dames als heren kun zich letterlijk onder handen laten nemen in deze grote kapsalon aan de Heezerweg.
Cosmo Hairstyling Eindhoven Cosmo Hairstyling.
Marjon Poppel 17-02-2018. Hele sfeervolle kapsalon met heel kundige hairstylisten. Altijd een uitje met topresultaat. Tim Savelyev 10-02-2018. Ik vind het altijd prettig om mijn haar hoofd bij Cosmo te laten behandelen. De sfeer is mooi, de stylisten zijn perfect.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kapsalon eindhoven