kapsalon amsterdam
 
 
Haar in de Wind Dames en Heren Kapsalon Haarstyling Haarverzorging.
Petra van Spellen, eigenaar van Haar in de Wind Maasstraat en topstylist.: Je haar is net als kleding, het versterkt je uitstraling. Onze missie is om jou je mooiste zelf te tonen! Rijdt vanuit maarssen met liefde naar Amsterdam om mijn haar te laten doen!
kapper
HET HAARTHEATER Kapper Amsterdam.
Van boven naar beneden, van links naar rechts drie keer je handen ronddraaien door je haar en klaar ben je, mits je goed geknipt bent natuurlijk en de juiste styling producten in huis hebt. 28 maart, 2018. redkenbrews redkenformen barber mannenstijling., Haal Amsterdam in huis!
kassasysteem kapsalon
Team Kappers Amsterdam Ceintuurbaan Team Kappers.
Ik ben jaren geleden bij Team kappers terecht gekomen via Groupon en ik ben er nooit meer weg gegaan! Altijd goede service en advies en altijd gezelligheid! van der hilst 19-06-2016. Eindelijk een kapsalon gevonden in Amsterdam waar ik zeker terug kom.
kapsalon
Welkom bij Avanti-Hair, de kapsalon in Amsterdam Oud-Zuid.
Welkom bij Avanti-Hair. In onze prachtige dames en heren kapsalon in Amsterdam Zuid hebben wij alle aandacht en tijd vooru. Sinds 1992 gebruiken we o.a. Onlangs hebben we de zaak compleet gerenoveerd en opnieuw ingericht. U kunt bij ons terecht voor.:
kappers
Kapsalon Studio Z kapper Amsterdam-west.
Meer dan alleen een bezoekje bij de kapper. Opgericht in 1997 en centraal gelegen in Amsterdam west is Studio Z de kapper bij uitstek om uw haar te laten behandelen. Studio Z verzekert u bij iedere behandeling van de grootst mogelijke aandacht voor het beste resultaat. Studio Z heeft vakkundig personeel in dienst die zowel voor dames als heren klaar staan voor persoonlijke haarbehandelingen. Door de jarenlange ervaring met verschillende haartypen zijn wij in staat uw kapsel geheel naar wens te creƫren. Naast de vakkundige bediening van onze klanten wordt het verblijf in ons uiterst moderne kapsalon zeer aangenaam gemaakt.
ipl behandeling amsterdam
Headquartersbeauty.nl Premium Dames Heren kapsalon in Amsterdam.
TRAINING SESSIONS STYLING FOR SHOOTS HAIR STYLING. In 2001 opende Headquarters haar deuren in hartje Pijp, Amsterdam. Sindsdien streeft het Headquarters team ernaar hun klanten op een prettige en persoonlijke wijze van dienst te zijn. Wij willen jou en je haar het comfort geven dat je verdient.
kapsalon
TopKappers De kapperszaak midden in de Jordaan.
Welkom op de site van Topkappers! Sinds 2001 zijn wij gevestigd aan de Westerstraat 198, in de Jordaan, Amsterdam. Het team bestaat uit kappers die de tijd voor je nemen en kijken naar wat het beste bij jou past. Wat vinden wij belangrijk?
Look Ahead Kapper Amsterdam Dames, Heren en Kinderkapper.
Dat is wat u mag verwachten, als u bij ons in de kapsalon op de Van Woustraat in Amsterdam De Pijp op bezoek bent. Als klant kunt u rekenen op de ervaring en betrouwbaarheid van ons gediplomeerd personeel. Maak een afspraak en kom bij ons langs. Dit is wat onze klanten van kapsalon Look Ahead vinden.
Kapper Koffijberg Hairdressers in Amsterdam.
In het verleden hebben wij onder andere de Global Salon Business Award gewonnen en in 2013 de Coiffure Award. Kapsalon Koffijberg in Amsterdam staat al 40 jaar voor vakmanschap, creativiteit en vernieuwing op het gebied van kapsels, haarkleuringen en styling.

Contacteer ons

Zoeken naar kapsalon amsterdam