kapsalon amsterdam
 
 
kapsalon - Kapper Groothandel Degros.
Geopend van Ma / Vr 900: 1700: email protected. Veel gestelde vragen. Veel gestelde vragen. Wie zijn wij. Wie zijn wij. Gebruik van deze site betekent dat u de Algemene voorwaarden accepteert 2018 Degros. Beoordeling door klanten: 9.1 / 10 1641 beoordelingen.
Hoofdbureau Hair and Beauty.
1054 JV Amsterdam. 020 683 85 05. De Kapper App downloaden. Download de kapper app waarmee u altijd een afspraak kunt maken. Zowel voor Android als voor Apple. U kunt ook de QR code gebruiken, deze verwijst je direct door naar de Kapper App. Meer weten
beste nagelstudio amsterdam
Basic Extreme Kapsalon Amsterdam.
Deze zijn te lezen op www.basicandextreme.nl. Voor vragen kunt u mailen naar info@basicandextreme.nl Bekijk meer Inklappen. Basic Extreme Kapsalon Amsterdam. Bij kapsalon Basic Extreme in Amsterdam staan wij altijd voor u klaar zonder dat u een afspraak hoeft te maken!
kassasysteem kapsalon
Rudolph Amsterdam.
kappers
TopKappers De kapperszaak midden in de Jordaan.
Welkom op de site van Topkappers! Sinds 2001 zijn wij gevestigd aan de Westerstraat 198, in de Jordaan, Amsterdam. Het team bestaat uit kappers die de tijd voor je nemen en kijken naar wat het beste bij jou past. Wat vinden wij belangrijk?
Headquartersbeauty.nl Premium Dames Heren kapsalon in Amsterdam.
TRAINING SESSIONS STYLING FOR SHOOTS HAIR STYLING. In 2001 opende Headquarters haar deuren in hartje Pijp, Amsterdam. Sindsdien streeft het Headquarters team ernaar hun klanten op een prettige en persoonlijke wijze van dienst te zijn. Wij willen jou en je haar het comfort geven dat je verdient.
Team Kappers Amsterdam Team Kappers.
De meiden zijn altijd netjes en komen meteen naar je toe en nemen netjes je jas aan. Ik vind het een fijne kapsalon om naar toe te gaan. Top gedaan, ik had niet verwacht dat de kleur zo goed uit zou pakken.
D01Salon Kapper in Amsterdam West.
Vrijdag 1000: / 2200.: Zaterdag 0900: / 1700.: D01 Salon is een kleine boutique kapsalon gelegen bij het Westerpark. Onze kappers nemen graag de tijd voor de klanten. Alleen dan kunnen we net dat beetje extra geven en waardoor bad hairdays tot het verleden behoren.
Salon B.
Dat zit in ons DNA verankerd en is wat we altijd in ons achterhoofd houden als we met jouw haar aan de slag gaan. Wat we hier precies mee bedoelen, is voor ons zo klaar als een klontje, maar we lichten het graag nog even voor je toe.
De beste kapsalons in Amsterdam.
Nieuwe Kerkstraat 6. Kapsalon MHOOM Producten van MrSmith, Oway en KevinMurphy crueltyfree naturalhair vegan hairdresser. A post shared by MHOOM @mhoomamsterdam on Feb 4, 2017 at 1232am: PST. Advertentie Lees hieronder verder. In steden als New York en Londen is het al veel gebruikelijker dat je je haar laat kleuren bij een speciale color bar. Maar met de komst van The Color voorheen Colorista naar Amsterdam kun je voor een vakkundige haarkleuring nu ook bij een daarin gespecialiseerde salon terecht.

Contacteer ons

Zoeken naar kapsalon amsterdam