rotterdam kapsalon
 
 
kapsalon - Kapper cursus / vervolgopleiding.
onderstaande zoekfunctie de dichtstbijzijnde kapsalon die met 50% korting of gratis knipt wanneer je je haar wilt doneren. Overzicht van alle instanties Zoek een specifieke instantie op naam Vind een instantie op postcode of plaatsnaam Zoek op provincie. Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Gelderland Utrecht Flevoland Overijssel Drenthe Groningen Friesland België Duitsland Overig.
Réflexe Hairstyling Dames en Heren kapper in Rotterdam.
Dat kan niet anders dan een mooie plek in Rotterdam zijn. Réflexe Hairstyling in de Spaanse Poort in de Oude Haven is dé kapsalon op die prachtige, centrale plek in de stad, waar je terecht kunt voor de beste hairstyling.
baklijst
Carlos Kappers Winnaar Coiffure Award 2017.
social return rotterdam
Salon Backstage Passion, Quality Craftmanshift.
Meet the team. Ons team van specialisten is op de hoogte van de laatste trends en innovaties, wonen educatie bij of geven zelf vak gerelateerde educatie. Hierdoor weten wij onze kwaliteiten hoog te houden en de laatste ontwikkelingen op de juiste wijze te vertalen.
stelvoetjes
Cosmo Hairstyling Coolsingel Cosmo Hairstyling.
Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Rotterdam Coolsingel. Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Rotterdam Coolsingel. Let op: om de week op zondag geopend.
De beste kapsalon van Rotterdam deel 3: Jaffa.
De beste kapsalon van Rotterdam deel 2: Has. De beste kapsalon van Rotterdam deel 1: Mr Kebab. 4 aanraders in de Witte de Withstraat. Hier haal je het lekkerste bakkie van Rotterdam. Het grootste dilemma in Rotterdam: tram 7 of tram 21/24?
Cosmo Hairstyling Zuidplein Cosmo Hairstyling.
Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Rotterdam Zuidplein. Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Zuidplein. Let op: Alleen de laatste zondag van de maand is de salon geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Maandag van 1000: tot 1800: uur. Dinsdag van 900: tot 1800: uur. Woensdag van 900: tot 1800: uur. Donderdag van 900: tot 1800: uur. Vrijdag van 900: tot 2100: uur. Zaterdag van 900: tot 1700: uur. Zondag van 1200: tot 1700: uur. Let op: Alleen de laatste zondag van de maand is de salon geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Bekijk de volledige prijslijst. Dit vinden klanten van ons. Super klantvriendelijk en professioneel. De kleur verf is erg donker uitgevallen. Ik wilde warm blond, maar heb nu meer middenbruin/kastanjebruin. Het is een mooie kleur, maar niet wat ik wilde. Suhaila Hassan 15-02-2018. T Ozturk 11-02-2018. In een woord super! Fijn service en blij de deur uit. Carla Henraat 25-01-2018. Het is een sfeervolle kapsalon waar het personeel je altijd vriendelijk ontvangt.
Home.
Herenkapper in Rotterdam: BOEK NU ONLINE Kapsalon Brakman.
Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Kapsalon Brakman? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en mis niets! Kapsalon Daan Brakman Westersingel 51 3014 GV Rotterdam T 010 412 8264.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.

Contacteer ons

Zoeken naar rotterdam kapsalon