kapsalon in amsterdam
 
 
Welkom bij Avanti-Hair, de kapsalon in Amsterdam Oud-Zuid.
Welkom bij Avanti-Hair. In onze prachtige dames en heren kapsalon in Amsterdam Zuid hebben wij alle aandacht en tijd vooru. Sinds 1992 gebruiken we o.a. Onlangs hebben we de zaak compleet gerenoveerd en opnieuw ingericht. U kunt bij ons terecht voor.:
herenkapper
Kapsalon Studio Z kapper Amsterdam-west.
Meer dan alleen een bezoekje bij de kapper. Opgericht in 1997 en centraal gelegen in Amsterdam west is Studio Z de kapper bij uitstek om uw haar te laten behandelen. Studio Z verzekert u bij iedere behandeling van de grootst mogelijke aandacht voor het beste resultaat. Studio Z heeft vakkundig personeel in dienst die zowel voor dames als heren klaar staan voor persoonlijke haarbehandelingen. Door de jarenlange ervaring met verschillende haartypen zijn wij in staat uw kapsel geheel naar wens te creëren. Naast de vakkundige bediening van onze klanten wordt het verblijf in ons uiterst moderne kapsalon zeer aangenaam gemaakt.
wasmachine
HET HAARTHEATER Kapper Amsterdam.
Net voor Kerstavond heb je je haar laten föhnen en zat je eerste Kerstdag helemaal Party Ready achter die vette Kerstkalkoen. 2e Kerstdag het volgende feestje in de planning, je favoriete kapper is dicht en je haar moet gewassen en opnieuw geföhnd.
sigaret
Dave Haircreations, de AVEDA kapper in Amsterdam Oost.
In onze kapsalon werken we exclusief met de producten van AVEDA. De haarkleurings en verzorgingsproducten. bestaan voor 96% uit natuurlijke ingrediënten, zoals bloemen en plantenextracten. altijd de juiste zorg voor uw haar en hoofdhuid! Kom gauw langs in onze kapsalon in Amsterdam Oost.
paneel
Goede kapper Amsterdam Jitty's' Hair and Make-up.
Een werkelijk geweldige kapsalon. Gisteren was ik voor de derde keer bij Jittys Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens! Wij willen niets liever dan onze klanten blij maken. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar wat de klant wilt, als we de klant begrijpen dan geven wij ons advies met als doel de verwachtingen te overtreffen. Enthousiaste klanten daar doen we het voor! De klanten van Jittys. Kapper op zondag open. Jitty's' Hair and Make-up is niet alleen zes avonden per week open, maar als je zoekt naar Kapper Amsterdam zondag open, dan ben je bij Jitty's' aan het juiste adres. Of je nu geknipt of gekleurd wilt worden of je bent op zoek naar Make-up Amsterdam. Ook op zondag hebben we een visagist beschikbaar voor diverse leuke party looks. Kapper Amsterdam West. In de opkomende buurt Amsterdam West, nu vooral bekend vanwege de Hallen en het Hallenkwartier.
hair salon amsterdam
Kapper Amsterdam? Kwaliteit vindt u bij Ron Hairstudio!
In onze kapsalon in Amsterdam werken wij uitsluitend met de beste producten van de merken: Matrix, Farouk, Calmare en Keune. Kom langs of maak nu direct een afspraak met de Kapper Amsterdam. Bij Ron Hairstudio wordt u altijd vlot geholpen wanneer u besluit spontaan naar de kapper in Amsterdam te gaan.
kappers in amsterdam
Goedkope kapsalon in Amsterdam: Aanbiedingen tot 70% op kapsalons in Amsterdam GROUPON.nl.
Alles is mogelijk wanneer je in Amsterdam een kapsalon bezoekt. Laat deze geweldige aanbieding niet lopen en gun jezelf een bezoek aan een kapsalon in Amsterdam. Kortingsbonnen voor een kapsalon in Amsterdam. Denk je dat een bezoek aan de kapsalon duur is?
BE Haircity Dames herenkapper in Amsterdam.
Maak direct een afspraak. Dames herenkapper in Amsterdam. Vaste lage prijs. Maak direct een afspraak. Kapsalon met ruime openingstijden. Voor of na het werk je haar laten knippen? Een sportschool bezoek combineren met het knippen of het modelleren van je haar?
Kapper La Maison Amsterdam, de beste kapsalon in de Jordaan.
Geen gewone kapsalon, maar een dames en herenkapper in het centrum van de stad, waar u terecht kunt voor méér dan alleen knippen. La Maison Amsterdam is een kapper en schoonheidssalon voor dames en heren die sinds augustus 2012 is gevestigd aan de rand van de Jordaan in het centrum van Amsterdam.

Contacteer ons

Zoeken naar kapsalon in amsterdam