kapsalon in amsterdam
 
 
HET HAARTHEATER Kapper Amsterdam.
De beachlook, onze favoriet zeker in deze tijd van het jaar. Niet van die gepolijste lokken maar je haar dragen in zijn natuurlijke valling en vorm. Het mooiste is deze look als je net uit de zee komt en het aan de lucht laat drogen.
boomstamtafel epoxy
Jess Kappers Kapsalon Maasstraat Amsterdam.
Nu de kapsalon op volle toeren draait, is het tijd voor meerdere ontwikkelingen. Zo kun je ons ook op Facebook volgen! Klik op onderstaande link en Like de Jess Kappers Facebook pagina.: Direct online afspraak maken. Over Jess Kappers. Jess Kappers, een begrip in Amsterdam!
massages
Welkom bij Avanti-Hair, de kapsalon in Amsterdam Oud-Zuid.
In onze prachtige dames en heren kapsalon in Amsterdam Zuid hebben wij alle aandacht en tijd vooru. Sinds 1992 gebruiken we o.a. Onlangs hebben we de zaak compleet gerenoveerd en opnieuw ingericht. U kunt bij ons terecht voor.: Haarkleuren, we hebben een Aveda Full Spectrum Colour Ambassador in huis!
lijstenmakerij
Goede kapper Amsterdam Jitty's' Hair and Make-up.
Een werkelijk geweldige kapsalon. Gisteren was ik voor de derde keer bij Jittys Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens! Wij willen niets liever dan onze klanten blij maken. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar wat de klant wilt, als we de klant begrijpen dan geven wij ons advies met als doel de verwachtingen te overtreffen. Enthousiaste klanten daar doen we het voor! De klanten van Jittys. Kapper op zondag open. Jitty's' Hair and Make-up is niet alleen zes avonden per week open, maar als je zoekt naar Kapper Amsterdam zondag open, dan ben je bij Jitty's' aan het juiste adres. Of je nu geknipt of gekleurd wilt worden of je bent op zoek naar Make-up Amsterdam. Ook op zondag hebben we een visagist beschikbaar voor diverse leuke party looks. Kapper Amsterdam West. In de opkomende buurt Amsterdam West, nu vooral bekend vanwege de Hallen en het Hallenkwartier.
Knappe Knip in Amsterdam: kapsalon en verse sap.
Druk eens op de pauzeknop en creëer ruimte voor jezelf, want je verdient het. Wat dacht je van een bezoek aan De Knappe Knip: kapsalon én sapsalon in Amsterdam Zuid? In de sapsalon kan je direct een lekker verse fruitsap bestellen.
Haar in de Wind Dames en Heren Kapsalon Haarstyling Haarverzorging.
De behandelingen zijn inclusief hoofdmassage op ons unieke ligbed, het gebruik van verzorging en stylingproducten van KEVIN MURPHY, en het stylen van je haar. Check onze haarstylisten van TEAM MAASSTRAAT of TEAM JP HEIJE. En kom langs in een van onze salons in Amsterdam: in de Rivierenbuurt of in West.
Kapsalon vacatures, werk in Amsterdam Indeed.nl.
View all vacatures voor Kapsalon Matti Haarlem jobs. Learn more about working at Kapsalon Matti. Kapsalon Gein Amsterdam. Wij zijn op zoek naar een ervaren hairstylist voor onbepaalde tijd in een gezellige kapsalon in Amsterdam Zuidoost. Met de volgende kwaliteiten.
De kapper in Amsterdam Amstelveen met scherpe prijzen zonder afspraak Jouw kapper in Amsterdam Amstelveen.
Jouw kapper in Amsterdam Amstelveen. Joop van Weezelhof. Van der Hooplaan. Overtoom 554 Amsterdam. Hooplaan 166 Amstelveen. nu ook op maandag geopend. Nieuw Overtoom 554. Kostverlorenhof 152 Amstelveen. Nieuw van Woustraat 88. Bolstraat 50 Amsterdam. Reigersbos 143 Amsterdam. Pieter Bas Kapsalons. Pieter Bas kapsalons de kapper van Amsterdam en Amstelveen met zeer scherpe prijzen.,
Kapper La Maison Amsterdam, de beste kapsalon in de Jordaan.
Geen gewone kapsalon, maar een dames en herenkapper in het centrum van de stad, waar u terecht kunt voor méér dan alleen knippen. La Maison Amsterdam is een kapper en schoonheidssalon voor dames en heren die sinds augustus 2012 is gevestigd aan de rand van de Jordaan in het centrum van Amsterdam.

Contacteer ons

Zoeken naar kapsalon in amsterdam