kapsalon aan huis
 
 
Thuiskapster Andrea Lammers. Kwaliteit bij u in huis.
Van kleur tot bruidkapsel, van permanent tot modern. Kwaliteit bij u in huis. Let op gewijzigde prijzen voor 2019. Dinsdag t/m Donderdag. 0900: uur tot 2100: uur. 0900: uur tot 1900: uur. Thuiskapster Andrea gebruikt de producten van Lisap Milano.
solderen
Sandra Hairstyling, uw kapster in Zetten! Sandra Hairstyling, uw kapster in Zetten!
Kapsalon en uw kapster aan huis. Wie is Sandra? Ik ben Sandra van den Hoofdakker en naast het kappersvak heb zich mijzelf ook gespecialiseerd in pruiken en haarwerken. Na ruim 20 jaar in div salons te hebben gewerkt, kwam ik tot de conclusie dat ik niet zo door wilde.
Gokkasten
Kapper Alkmaar Huiswaard Kapsalon Indewaarde.
Komt u zonder afspraak? Als wij tijd hebben dan knippen wij u direct, moet u dan toch even wachten dan is er naast een uitgebreide keus aan magazines ook gratis WIFI en TV. Kapsalon Indewaarde is gemakkelijk bereikbaar en parkeren is geen probleem, gratis en praktisch voor de deur.
M8
Kapper aan huis Den Haag e.o. FlorencePas.
Met de kapper aan huis van de FlorencePas tovert u eenvoudig uw woning om tot een tijdelijke kapsalon. Kapper aan huis: voor alle haarbehandelingen. De kapper aan huis van de FlorencePas biedt dezelfde service en kwaliteit als in een kapsalon.
opblaasbare waterspeelgoed
Bedrijf aan huis laten bouwen bekijk hier ons werk. Bouwbedrijf Tiel bekijk onze projecten.
buisventilator
Kapsalon IJsselstein Miranda Wassen en knippen 1250.,
De kapper voor al uw hoofd-zaken! De kapper voor al uw hoofd-zaken! Welkom bij Kapsalon Miranda. U kunt bij kapsalon IJsselstein Miranda terecht voor een professionele behandeling tegen een betaalbare prijs. Juist omdat de kapsalon aan huis gevestigd is, kunnen we met concurrerende prijzen werken.
boeterente belastingdienst
Zoek je een thuiskapster? Kapsalon kwaliteit bij u aan huis!
Heb je kinderen die geknipt moeten worden en geen zin in lange wachttijden in een salon dan is de kapster thuis een uitkomst. Heb je een een speciale gelegenheid een feestje ga je trouwen of wil je gewoon het gemak en de luxe ervaren van een kapster aan huis.
hoodie bedrukken
Mag je zomaar een bedrijf aan huis beginnen? Ikgastarten.
Een apart naambordje naast de voordeur mag dan weer wel. Niet alle beroepsgroepen mogen vanuit huis werken. Als je geen vrij beroep hebt, dien je altijd eerst toestemming te vragen bij de gemeente om een bedrijf aan huis te starten.
boomstamtafel buiten
Huis ten Bosch Kappers Haarlem.
BEST HAIRCARE products off the Year. Met samen meer dan 60 jaar ervaring in het haar en make up vak zijn de eigenaren Paul ten Bosch en Jan Hendrik Bosman de drijvende krachten achter het succes van Huis ten Bosch Kappers.

Contacteer ons

Resultaten voor kapsalon aan huis