kapsalon
 
 
Kapsalon is cultureel erfgoed van toekomst RTV Rijnmond.
Bijzonder hoogleraar stadsgeschiedenis Rotterdam aan de Erasmus Universiteit Paul van de Laar vindt dat de kapsalon zich zodanig heeft ontwikkeld als populaire snack, dat hij vindt dat deze onlosmakelijk bij de cultuur van Rotterdam is gaan horen: Ik deed veel onderzoek als stadshistoricus in de oude wijken.
marketing groningen
Kapsalon Switch Kapsalon Switch.
Bij Switch binnenstappen is een heerlijk momentje voor u zelf, waarna u met een goed gevoel naar buiten loopt. 24/7 online een afspraak maken! Paulus Holtenstraat 5. 6031 CS Nederweert. Dinsdag: 830: tot 1730: uur. Woensdag t/m vrijdag: 830: tot 1800: uur. Zaterdag: 800: tot 1500: uur. Kapsalon Switch Gerealiseerd door: Remconijssen.nl.
alkmaar
VIDEO: FunX Tjaps Makkelijke en gezondere kapsalon FunX.nl.
Maar heb je geen zin om lang in de keuken te staan of veel ingewikkelde ingrediënten te moeten kopen? Misschien kan FunX jou dan inspireren met het volgende gerecht: een makkelijke kapsalon. Natuurlijk gaat er niks boven een echte kapsalon, maar je wilt ook niet elke dag 1800 calorieën naar binnen werken.
makelaar prinsenbeek
Kapsalon van Tunen Dames en herenkapper in Heemskerk.
Bij Kapsalon van Tunen krijgt u altijd de volledige aandacht van de professionele haarstylisten. Zij zorgen ervoor dat u blij zult zijn met uw nieuwe kapsel. Ook voor een verwenmoment voor huid en nagels gaat u naar onze salon op de Kerkweg.
kapsalon
Kapsalon Bravis ziekenhuis.
Patiënten, polikliniekbezoekers en medewerkers van het ziekenhuis kunnen in de kapsalon terecht. Daar kunt u ook uw handen laten manicuren. U kunt zowel telefonisch als persoonlijk een afspraak maken. De kapsalon vindt u in de centrale hal bij de hoofdingang, naast Albron Food Shop, telefoon: 088 706 84 38.
arnhem
Home Kapsalon Marage Bennekom.
Dé gemengde kapsalon voor Bennekom en omstreken. Maak een afspraak. Kapsalon Marage in Bennekom is zowel een dames, heren als kinderkapsalon. We zijn een team van zes dames. Om de nieuwste trends en nieuwe kniptechnieken te leren volgen wij doorlopend cursussen, zo zijn onze kapsters altijd up to date.
Rotterdam
Kapsalon Govaers De kapsalon voor heren uit Etten-Leur en omstreken.
Bij kapsalon Govaers wordt het kappersvak uitgeoefend vanuit een passie. De jarenlange ervaring gecombineerd met nieuwe kennis en vaardigheden maakt ons tot een veelzijdige kapsalon. Het scheren gebeurt bij ons op de traditionele manier. Na het scheren gaat u weer een frisse dag tegemoet.
haarlem
Kapsalon en pedicure SKB Winterswijk.
De kapsalon is voorzien van alle moderne gemakken. Als u zelf niet naar de kapsalon kunt komen, maakt de verpleegkundige of de afdelingssecretaresse graag een afspraak voor u voor een behandeling op de verpleegafdeling waar u verblijft. De kosten van de kapper zijn voor uw eigen rekening.
Rotterdam
Kapsalon Wikipedia.
Deze scheiding komt tegenwoordig veel minder vaak voor: mannen en vrouwen kunnen nu vaak bij dezelfde kapsalon terecht. Naast de behandeling van het haar, zoals wassen, knippen en blonderen, kan men bij een kapsalon vaak ook terecht om haarverzorgingsproducten te kopen.
kapper

Contacteer ons

Meer resultaten voor kapsalon