kapsalon nijmegen
 
 
Kapper Nijmegen Tielen Haarmode.
Sinds 2013 hebben wij ons gespecialiseerd in haarwerken voor mensen met hoofdhuidproblemen, haaruitval en kaalheid. In een speciale salon, naast de kapsalon kunnen wij uw privacy waarborgen en bieden wij een grote collectie aan haarwerken en geven wij u persoonlijk advies. Dé kapper in Nijmegen en omstreken.
studio nijmegen
Kapsalon Gel Nagels Make-Up Bruidskapper Centrum Nijmegen.
kappers
Welkom Bon Ton Kappers.
Belangrijke mededeling ivm online afspraken maken: indien je de afspraak wil veranderen qua tijd of datum dan. Bon Ton Kappers Van Welderenstraat 10 6511 MK Nijmegen Telefoon: 024 322 94 88 en 024 355 04 24. Website by Concepts of Communications Miracle Solutions.
kapsalon
Haarbalans Philip Martin's' nijmegen Gespecialiseerde kapsalon Curlsys hoofdhuidproblemen.
Bekijk het laatste nieuws uit onze kapsalon, haarwerken site, kappersopleiding en leuke aanbiedingen. De leukste Kapsalon van Gemeente Nijmegen. Kapsalon Haarbalans is een kapsalon in een hoger segment.Haarbalans is gespecialiseerd in krullen knippen, blond kleurspecialist, Philip Martin's, haar en huidaandoeningen, pruiken.Jolanda geeft ook trainingen aan collega kappers.
sunpower zonnepanelen kopen
City Hairshop De kapper in Nijmegen-Oost voor iedereen!
LET OP: in de week van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten zijn wij gesloten. Als kapsalon zijn wij aangesloten bij de Algemene Nederlandse Kappersorganisatie ANKO. Voor onze pruikenkamer hebben wij een SEMH-certificaat, daarnaast zijn wij als leerbedrijf aangesloten bij het Ambachtsplein Nijmegen.
kralen
Website Salon Esther Nijmegen.
Komt het niet uit, dan kunt u altijd nog een afspraak maken. Wilt u bij voorkeur op een avond geknipt worden? Dan kunt u bij ons ook op vrijdag tot 20.00 uur terecht. Salon Esther Nijmegen. 6545 AT Nijmegen. t: 024 3787425. Salon Esther Nijmegen.
kappers
La Rosa de Cuba kappers, kapper Nijmegen fashion vintage hairstyling.
hairextensions nijmegen
Rootz Hair Care Kapsalons in Nijmegen en Doesburg.
Welkom bij ROOTZ Hair Care. Rootz Hair Care is er voor iedereen: van jong tot oud is welkom bij ons voor een nieuw kapsel! Wij beschikken over 2 filialen: kapsalon Doesburg kapsalon Nijmegen. Op deze website vindt u onze laatste nieuwtjes en inspiraties.
Team Kappers Nijmegen Team Kappers.
Wat ik wel jammer vind, is de aankleding van de salon Nijmegen Ziekerstraat. Het doet wat armoedig aan denk aan: plafond, gelige" muren, spiegels, meubels. Mooiere salon zou wat mij betreft erg bijdragen aan de beleving. Marian Van der Velden 22-09-2017. Ik ben geweldig geholpen en zeer tevreden over het resultaat. Maciek Sokolewicz 21-09-2017. fijn dat je zonder afspraak binnen kan komen; resultaat is prima, prijs is goed. Hele fijne kapsalon, stylist begreep volledig wat ik met mijn haar wilde en zag exact wat voor soort haar ik had.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kapsalon nijmegen