kapsalon nijmegen
 
 
kapsalon - Beste kapper van Nederland.
onderstaande zoekfunctie de dichtstbijzijnde kapsalon die met 50% korting of gratis knipt wanneer je je haar wilt doneren. Overzicht van alle instanties Zoek een specifieke instantie op naam Vind een instantie op postcode of plaatsnaam Zoek op provincie. Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Gelderland Utrecht Flevoland Overijssel Drenthe Groningen Friesland België Duitsland Overig.
Kapsalon Gel Nagels Make-Up Bruidskapper Centrum Nijmegen.
kapper nijmegen
Kapper Nijmegen Centrum Nijmegen.
Salon De Spiegel en Welzijn. In een van de mooiste ringstraten in het centrum van Nijmegen is Salon De Spiegel en Welzijn gevestigd. Stapt u zelf eens binnen in deze moderne dames, heren en studenten kapsalon voor jong en oud.
onderzoek e sigaret
Team Kappers Dukenburg Team Kappers.
ik kom er graag terug groetjes van een tevreden klant. Ik liep vorig jaar Team kapsalon binnen met de hoop of ze mijn haar op een manier konden verfen die niet standaard is. Er werd meteen meegedacht en de kapster verzon ter plekke hoe ze het voor elkaar kon krijgen. Ik kom nu nog steeds terug om het zo nu en dan weer bij te laten werken. En elke keer kan ik erop vertrouwen dat het er weer uit komt te zien zoals het hoort. Goed advies, gezellig. Amrita Niram 10-10-2017. Personeel is super klantvriendelijk, geeft altijd goed en eerlijk advies. Ik heb niets te klachen. Ben een heel erg tevreden klant. Ik ga altijd naar het filiaal in Nijmegen Dukenburg en dat blijft ook.
iso milieu
La Rosa de Cuba kappers, kapper Nijmegen fashion vintage hairstyling.
refurbished imac
Welkom Bon Ton Kappers.
Dit betekend dat een aantal behandeli https//t.co/azm3Lz7kxn.: In de vierdaagseweek hebben we aangepaste openingstijden: woensdag en vrijdag niet geopend en donderdag tot 18.00 u https//t.co/tfFeOoXUSf.: Bon Ton Kappers Van Welderenstraat 10 6511 MK Nijmegen Telefoon: 024 322 94 88 en 024 355 04 24.
Salon Esther.
Komt het niet uit, dan kunt u altijd nog een afspraak maken. Wilt u bij voorkeur op een avond geknipt worden? Dan kunt u bij ons ook op vrijdag tot 20.00 uur terecht. Agnetenweg 65 6545ATnbspnbsp Nijmegen t: 0243787425 e: info@salonesthernijmegen.nl.
City Hairshop: al jaren dé kapper in Nijmegen voor iedereen.
En kapper in Nijmegen voor iedereen. Van knippen en wassen tot permanenten en hair extentions. En met een speciale pruikenkamer voor op maat gemaakte haarwerken en pruiken. Je vindt ons aan de Daalseweg 3 in Nijmegen-Oost, net buiten het centrum. Direct een afspraak maken? Dat is zo geregeld: bel ons gerust op 024-3602471. Je kunt van dinsdag t/m zaterdag in onze kapsalon terecht.
Cosmo Hairstyling Nijmegen Cosmo Hairstyling.
Twan van den Hoogen 15-12-2017. Een zeer prettige en uiterst vakbekwame kapsalon. Julyan Knegjens 13-12-2017. Jolanda van Mierlo 12-12-2017. Vriendelijke kapster, echter mijn idee en foto als voorbeeld, zijn niet waargemaakt. Een lichte lok was de bedoelingom, de uitgroei te verbloemen. Na vele highlight-folies was t weliswaar lichter bij de bedoelde lok. Maar de spoeling erachteraan deed dat weer teniet. Nu dus geen lichte lok maar weer gewoongekleurd" haar. Even bellen om een afspraak te maken wanneer je zou willen, nooit een probleem geweest het contact met het personeel via de telefoon geeft al een goed gevoel want ze staan voor je klaar. En gezien ik er al jaren kom, geeft al aan dat ik tevreden ben dus het is oké. Het knippen vind ik wat prijzig, maar het kleuren is zeker betaalbaar. Ed Picard 03-12-2017. van de Ven 03-12-2017. Persoonlijke benadering, interesse in de klant. Cosmo gaat voor optimaal resultaat. Kom al jaren bij Cosmo. Na verhuizing van Voorburg naar Nijmegen was de gang naar de Cosmo in Nijmegen een logische stap.
Haarbalans Philip Martin's' nijmegen Gespecialiseerde kapsalon Curlsys hoofdhuidproblemen.
Bekijk het laatste nieuws uit onze kapsalon, haarwerken site, kappersopleiding en leuke aanbiedingen. De leukste Kapsalon van Gemeente Nijmegen. Kapsalon Haarbalans is een kapsalon in een hoger segment.Haarbalans is gespecialiseerd in krullen knippen, blond kleurspecialist, Philip Martin's, haar en huidaandoeningen, pruiken.Jolanda geeft ook trainingen aan collega kappers.

Contacteer ons

Zoeken naar kapsalon nijmegen