kapsalon maastricht
 
 
Kapper in Maastricht Kapsalon Kapper Figaro di Oggi Ralph. Kapper Ralph dameskapper en heren kapper in Maastricht Figaro di Oggi.
Laatste Modellen Kapsalon Figaro di Oggi. logo figaro 25 jaar. StyleShine curly twist. StyleShine just smooth. StyleShine create texture. StyleShine perfect hold. voor na blond. logo figaro 25 jaar 600x600. StyleShine ultra volume. voor na bruin. Life isn't' perfect, but your hair can be. Ralph Janssen, Kapper in Maastricht.
kapsalon
Vague Coiffure Kapsalon Maastricht.
Van harte welkom bij Vague Coiffure, gelegen in het hartje van Maastricht aan de Maas. Hier zijn we in 1995 begonnen en hebben we onze zaak uitgebouwd. Onze uitgangspunten: topkwaliteit leveren voor een goede prijs. Maatwerk voor elke individuele klant.
studio maastricht
Hairstyle Hier: HOME. Hairstyle Hier: HOME.
Cortenstraat 21 6226GP Maastricht Tel. Welkom op onze website. In de wijk Heer in Maastricht, in de volksmond ook wel Hier genoemd, zijn we in 2010 met onze zaak begonnen. Iedereen is Hier welkom. Voor een afspraak kunt U altijd even langskomen.
lijstenmakerij

Het team van Kapsalon Alev bestaat uit professionele haarstylisten die een goede opleiding tot kapper hebben gevolgd en hebben jarenlange ervaring met het knippen. Dinsdag tot Vrijdag: 900: 1800: uur en Zaterdag: 800: 1700: uur. Ruttensingel 158 Maastricht. 31 43 343 0508.
Reflexkappers.
Je vindt ons aan de rotonde in Heer, Rijksweg 2 te Maastricht. Mocht je geen afspraak kunnen plannen via de website., bel ons dan even 043-3610344 misschien hebben wij nog mogelijkheden. We are sorry, but your browser is too old.
MIMI Kappers Maastricht.
Onze kapsalon heeft een moderne stijl, maar is bovenal gezellig. Omdat wij alleen op afspraak werken bent u snel aan de beurt. Mocht u onverhoopt even moeten wachten dan kunt u plaatsnemen in de lounge zithoek met leesmap en wordt u een kopje koffie of thee geserveerd. Onze ervaren en gediplomeerde kapsters werken volgens de modernste kaptechnieken en met kwalitatief hoogstaande materialen. Wij bezoeken geregeld vakbeurzen en kappersshows om zodoende op de hoogte te blijven van de laatste haartrends. Van bijknippen tot complete metamorfose bent u bij MIMI Kappers aan het juiste adres. Sinds 6 mei 2006 is MIMI Kappers gevestigd op het Monseigneur Vranckenplein nummer 9. Daarvoor hebben wij salon gehad op de Lammergierstraat en de Tongerseweg te Wolder. 6213 HL Maastricht Wolder, wijk 13.
Maud.
U vindt onze kapsalon aan de Ventweg aan de West Zijde van het spoorviaduct. stadsdeel CeramiqueNatuurlijk kunt ook zo even binnenlopen. Hebben wij tijd, dan helpen wij u direct. Voor het geval u even moet wachten, wij schenken een heerlijk kopje thee of koffie. Komt het niet uit, dan kunt u altijd nog een afspraak maken. Akerstraat 15 6221 CLnbspnbsp Maastricht t: 31 43 32 54 473 e: senita_3@yahoo.com.
Kapsalon Elise.
welkom bij de site van kapsalon Elise. Sinds 1982 bevinden wij ons op de Heugemerstraat 223 in Heugem-Maastricht. Ooit begonnen als dameskapsalon en nu uitgegroeid tot een gemengde kapsalon voor jong en oud. Gezelligheid gecombineerd met een uitstekende vakkennis is karakteristiek voor onze salon.
Kapsalon Schettering Maastricht.
Kies je behandeling, bekijk eventueel de beschikbaarheid van je favoriete medewerkers van Schettering Maastricht en maak online je kappersafspraak. Bellen met Schettering Maastricht in Maastricht met je agenda op schoot is niet meer nodig. Maak makkelijk online je afspraak bij kapper Schettering Maastricht in Maastricht.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kapsalon maastricht