kapsalon breda
 
 
Hier en Dhaar Kapper Breda.
Dan zit je goed bij Hier en Dhaar want dat is dé kapsalon in het hartje van Breda waar persoonlijke aandacht voor jouw haar centraal staat. In deze veelzijdige salon is iedereen welkom ongeacht je leeftijd, haartype, of geslacht bij ons gaat iedereen met een smile naar huis!
kapsalon
PureRené Haircare Haircare.
In onze salon kunt u terecht voor de beste stylings en verzorgingsproducten waarover onze haarspecialisten u graag ook over adviseren. Onze schoonheidsspecialisten zorgen er ook voor dat uw huid aan het einde van de behandeling er weer optimaal uitziet. PureRené hair skincare. 4811 HV Breda.
kappers
Hoofd Idee Hoofd Idee is een professionele kapsalon in Breda, waar je terecht kan voor goed advies. Kwaliteit, service en gastvrijheid staan hoog in het vaandel.
In de kapsalon hangt een gezellige informele sfeer. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Het is 28 jaar geleden dat Bart en Daniëlla elkaar ontmoetten tijdens de kappersopleiding in Breda. Beide hebben een passie voor het vak. Zowel Bart als Daniëlla hadden de ambitie om een eigen salon te openen.
lijstenmakerij
Home.
Welkom op de website van Smart Colors kapsalon, dé kapsalon in Breda voor het hele gezin, met als specialiteit alles op het gebied van haarkleuring. Dankzij de vakkennis van ons team en hun passie voor het vak, lopen onze klanten al jaren zeer tevreden de deur uit.
Kapper breda Haar op de hoek Uw kapsalon in Breda.
Contact Online uw afspraak maken. U zoekt een kapper in Breda? Haar op de hoek heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en is er voor al uw haarverzorging en advies. Wij staan bekend om onze sterke focus op aandacht en luxe voor de klant. Ervaar de beleving van Haar op de hoek! Haar op de Hoek werkt met Parucci, Matrix Colorsync en Matrix So Color Beauty en Matrix Total Results en Fibreplex onmisbaar product voor de kapper. Heerlijke producten om mee te werken. Iedereen wilt dat unieke gevoel ervaren bij zijn of haar kapper, kom daarom langs bij ons en laat u goed verwennen. Creativity often consists of merely turning up what is already there. Did you know that right and left shoes were thought up only a little more than a century ago? Kapsalon HAAR OP DE HOEK staat bekend om haar sterke focus op aandacht en luxe voor de klant.
Kapsalon ByJeffrey Breda De beste kapper van Breda Hoogeind 4 Breda 076-8876162.
Hierop zijn regelmatig acties te vinden. Onze make-overs zijn ook op facebook te vinden op: https//www.facebook.com/make.over.byjeffrey: Ook is het mogelijk om een make-over te kopen, zie hiervoor onze prijslijst. Daarbij hebben wij regelmatig leuke aanbiedingen op onze. 4817 EM BREDA.
Laurenz Kappers Laurenz Kappers Laurenz Kappers en Visagisten DE society kapper uit Breda.
4818 JH Breda. 076 565 58 38. Zondag en maandag. Dinsdag t/m vrijdag. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Kapper Breda Salon Spiegelbeeld.
Ze was toe aan de volgende stap in haar carrière: het openen van een eigen kapsalon in Breda. Ze wilde als kapper in Breda haar eigen visie neerzetten en zo is SPIEGELBEELD ontstaan in een karakteristiek pand aan de Prins Hendrikstraat 194, gelegen naast het Valkeniersplein.
Marijke's' Haaridee; Kapsalons in Princenhage en Breda.
Daarmee bereiken we iedere dag ons doel: door middel van een steengoede coupe iemands natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid onderstrepen, zodat iedereen vol zelfvertrouwen onze salon weer uitstapt. Neem ook eens virtueel een kijkje in onze salon. Haagse Markt 27 4813 BB Breda 076 514 7469.

Contacteer ons

Op zoek naar kapsalon breda?