kapsalon breda
 
 
kapsalon - Beste kapper van Nederland.
onderstaande zoekfunctie de dichtstbijzijnde kapsalon die met 50% korting of gratis knipt wanneer je je haar wilt doneren. Overzicht van alle instanties Zoek een specifieke instantie op naam Vind een instantie op postcode of plaatsnaam Zoek op provincie. Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Gelderland Utrecht Flevoland Overijssel Drenthe Groningen Friesland België Duitsland Overig.
LUXX Kappers Ervaar een LUXX gevoel Kapper Breda.
Ik ben Margot Lips, eigenaresse van LUXX Kappers in Breda. Na jarenlang in een Kapsalon te hebben gewerkt, meerdere buitenlandse trainingen en cursussen te hebben gevolgd in o.a London/Milaan/Kopenhagen/New-York/Parijs is de tijd gekomen mijn passie en vakkundigheid aan u over te brengen en te laten beleven.
egypte all inclusive
De kappers van Yorimage knippen, stylen, kleuren en adviseren u met plezier! Kapsalon Yorimage Breda.
Door onze trainingen blijft het hele team up to date met de nieuwste technieken en trends. Doe hier inspiratie op in verschillende stijlen. We nodigen je van harte uit in de salon voor een vrijblijvend persoonlijk advies. Een nieuw image maar dan wel Yorimage! 4837 BH Breda.
micro
Hair and Looks Dé Nr. 1 Kapsalon van Breda.
Welkom bij de Kapsalon van Breda. Kapsalon Hair Looks. Kapsalon in Breda met hart voor de klant en zaak. Zoekt u een goede kapsalon in Breda? Hair Looks is waar u moet zijn. U vindt ons in het Ginneken, dichtbij het centrum van Breda gelegen.
joomla seo
Kappers en Kapsalons in Breda: Boek direct online! Treatwell.
Geen betere plek is er dan ook om je haar professioneel te laten kappen bij een kapsalon in Breda! Geniet in Breda en voel je thuis! Dat Breda en haar inwoners van gezelligheid houden zie je als je het oude centrum binnenkomt met geweldige cafés zoals De Bommel of T Hart van Breda.
magnetron
Laurenz Kappers Laurenz Kappers Laurenz Kappers en Visagisten DE society kapper uit Breda.
4818 JH Breda. 076 565 58 38. Zondag en maandag. Dinsdag t/m vrijdag. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
kapper breda
Kapsalon de Ploeg in Breda.
Kapsalon de Ploeg is de nieuwe naam van de kapsalon aan de Ploegstraat in Breda. Voorheen was de kapsalon bekend onder de naam Martin's' Kapsalon en is al 80 jaar een begrip in t Ginneken en de rest van Breda.
BLINQ kappers.
blin-ken blonk, heeft geblonken. glans van zich afgeven, glanzen. Because you only get one. Home Contact Afspraak. BLINQ kappers 2016. Kesterenlaan 162 4822 WK, Breda. Over BLINQ kappers Wij zijn een dames, heren en kinder kapsalon in de wijk Haagse Beemden Breda.
Kapper breda Haar op de hoek Uw kapsalon in Breda.
Contact Online uw afspraak maken. U zoekt een kapper in Breda? Haar op de hoek heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en is er voor al uw haarverzorging en advies. Wij staan bekend om onze sterke focus op aandacht en luxe voor de klant. Ervaar de beleving van Haar op de hoek! Haar op de Hoek werkt met Parucci, Matrix Colorsync en Matrix So Color Beauty en Matrix Total Results en Fibreplex onmisbaar product voor de kapper. Heerlijke producten om mee te werken. Iedereen wilt dat unieke gevoel ervaren bij zijn of haar kapper, kom daarom langs bij ons en laat u goed verwennen. Creativity often consists of merely turning up what is already there. Did you know that right and left shoes were thought up only a little more than a century ago? Kapsalon HAAR OP DE HOEK staat bekend om haar sterke focus op aandacht en luxe voor de klant.
Hier en Dhaar Kapper Breda.
Dan zit je goed bij Hier en Dhaar want dat is dé kapsalon in het hartje van Breda waar persoonlijke aandacht voor jouw haar centraal staat. In deze veelzijdige salon is iedereen welkom ongeacht je leeftijd, haartype, of geslacht bij ons gaat iedereen met een smile naar huis!

Contacteer ons

Op zoek naar kapsalon breda?